JumpToMain

Tervetuloa Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy:n sähköiseen asiointipalveluun

Palvelussamme voit tarkkailla lämmönkulutustasi, ilmoittaa mittarilukemasi, muuttaa yhteystietojasi, ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sekä selailla sopimus- ja laskutietojasi.

Rekisteröidy nyt »

Mittarilukeman ilmoitus

Voit lähettää mittarilukemasi luotettavasti myös ilman erillistä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Palveluun tunnistaudutaan mittarinumeron ja kulutuspisteen tunnuksen perusteella, jotka löytyvät laskulta tai kerran vuodessa lähetetystä itseluentalomakkeesta.

Ilmoita lukema »

Kulutuksen raportointi

Veden ja kaukolämmön kulutustietojen ja historian tarkastelu on nyt mahdollista. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen.

Siirry raportointiin »

Omat tiedot

Omia tietojasi selataksesi sinun on rekisteröidyttävä palveluun. Palvelusta näet ovatko yhteystietosi ajan tasalla. Entä kuinka suuri se viimekuun lasku olikaan? Laskuarkisto vastaa.

Omat tietosi »

Palvelutiedotteet

Tilaa tiedotteet veden- ja lämmöntoimituksen tulevista katkoksista matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi. Tätä kautta saat tiedon myös mahdollisista ongelmista veden laadussa. Asukkaana voitte tilata myös taloyhtiötänne koskevat tiedotteet. Palvelun käyttöönotto tai käyttö on veloituksetonta.

Ota käyttöön palvelutiedotteet »

Oletko muuttanut?

Muuton jälkeen voi peruuttaa palvelutiedotteen tilauksen.

Peruuta palvelutiedotetilaus. »